top of page

1:1

SESSION

Er både for dem der er nye med hjernerystelse (du kan starte 2 uger efter dit uheld) og dem som har længerevarende følger efter hjernerystelse.

 

Vi indleder din første session med en kort samtale om din situation - det giver ikke mening at udtrætte hjernen før vi går i gang. Dialog er en vigtig del af Elastic Movement Therapy, så jeg fortsætter dialogen mens du ligger på briksen og du vil opleve at også din krop begynder at kommunikere. Vi “bypasser” så at sige din hjerne og går direkte ind i kroppen - skaber ro og bevægelse så hjernen får hjælp til helingsprocessen.

 

På briksen finder vi ind til lige præcis de bevægelser og øvelser som gavner dit system og jeg afslutter sessionen med at lave en oversigt over de øvelser som du vil have glæde af at bruge derhjemme til aktiv hjernehvile.

ELASTIC Movement Therapy

En unik fusion af behandling, personlig træning & coaching værktøjer i ét. 

Special-designede ØVELSer

Bevægelse der genopbygger
 sammenhængen mellem krop og hjerne

FORSKNINGS-baseret tilgang

Forskning der bruges så det er relevant, kompetent og brugbart i praksis

Min

historie

Jeg fik det jeg troede var en "lille" hjernerystelse i 2008.

Det blev en livsforandrende begivenhed

Mine byggeklodser

Det er super svært at beskrive hvad Katrine gør, men jeg vil forsøge. Ved hjælp af ord, lette tryk og strøg med sine hænder får Katrine mig til at slappe af – ”blive som en sæk kartofler”.  Derefter mærker hun, hvor jeg er spændt. Med min vejrtrækning som parameter bruger hun igen hænder og ord til at guide min krop så den glider ud i stillinger, der får mit bindevæv til at løsne – give det her release.
 

Mine nakkespændinger samt spændinger i ryg, bryst, lænd, ben, knæ og hofter bliver løbende mindre. Sidst jeg var til behandling følte jeg, at hun fik min hjerne til at slappe af – en følelse jeg ikke har haft i næsten 1½ år.

Marie Boyer-Søgaard, jurist

Udtalelse

IMG_4517_edited.jpg

1:1 sessioner var cirka 60 minutter og foregår hos

SALIG, Masnedøgade 20 2tv på Østerbro og i Klinik Underværk, Strandparken 6, 8000 Aarhus.

 

Jeg anbefaler at du investerer i de første 3 sessioner, med cirka en uges mellemrum for at få sat gang i processen. Efter 3 sessioner bør du have mærkbar effekt og der evaluerer vi dit videre forløb. Efterfølgende er det individuelt hvor ofte det er relevant med en 1:1 session. Nogle prioriterer at komme en gang om ugen og opnår på den måde hurtige resultater, andre en gang om måneden eller efter behov.


Da hovedfokus er aktiv bevægelse på briksen, forgår EMT teknikkerne med bevægeligt tøj eller træningstøj på.

1 session             950 kr

3 sessioner        2500 kr

10 sessioner      7500 kr

Påregn 300-500 kr i udgifter til træningsudstyr og audioguides de første gange. Betaling med kontant eller mobilepay.

Deltagelse sker på eget ansvar.

salig.jpg

Praktisk og pris

  -  NYHED​  -  

ELASTIC MOVEMENT THERAPY i AARHUS

Elastic Movement Therapy i Aarhus

En gang om måneden er jeg at finde i Klinik Underværk, Strandparken 6 i Aarhus.

Jeg har sammensat et unikt tre-måneders forløb til dig som bor i Aarhus og gerne vil i gang med at håndtere din hjernerystelse via din krop. 

Vi mødes en gang om måneden til en 1:1 session med Elastic Movement Therapy og går i dybden med at åbne for nye bevægelser i krop og hjerne. Til sessionen finder vi ind til de øvelser som du kan arbejde med hjemmefra - øvelser som giver dig en god hjernepause og kvalitet i træningen.

 

Og så mødes vi til online-session 1 gang om måneden for at justere øvelserne - her får du også mulighed for at få optaget min stemme der guider dig, så du har optagelser til din hjemmetræning.

Pris for et samlet 3 måneders forløb:

3 EMT sessioner og 3 online sessioner samt træningsudstyr for ialt 5000 kr.

Aarhus-forløb

Brug for hjælp med din hjernerystelse?

 

 

61 33 32 84

bottom of page