RETREAT

SAMSØ

Formålet med retreatet er at skabe et helende rum hvor både træningen og de daglige rutiner er nærende for hjerne, krop og sind.

Vi skal bo på Inspiratoriet - en bæredygtig oase midt i Samsøs vilde natur. Det er den perfekte ramme for fordybelse og fokus på egne behov.

CONCUSSION HEALING programmet er for dig som gerne vil drage nytte af samspillet mellem krop og hjerne i din helingsproces.

INDHOLD

CONCUSSION HEALING RETREAT

Træningen foregår formiddag og eftermiddag i et roligt tempo. Vi har god tid til at nå ind til release, elasticitet og styrke. Jeg guider dig til at finde de øvelser som virker helende på dit system. Vi træner din evne til at mærke hvad din krop beder om og du bestemmer selv hvor meget af undervisningen du vil deltage i.

 

CONCUSSION HEALING programmet er udviklet ud fra nyeste forskning i bindevæv samt min erfaring med hjernerystelse både fra træning og behandling. Bevægelserne er for dig som gerne vil drage nytte af samspillet mellem krop og hjerne i din helingsproces. Træningen gradueres efter den enkeltes form.

 

NATURBADNING: Gæsteunderviser Marta Pichardo Medina er uddannet i skovbadning og vil guide os ind i en sansemæssig og meditativ oplevelse af krop og natur. 

 

Undervisningen er sat sammen af cirka 12 timers Elastic Training, 3 timers naturbadning, suppleret med hjernerystelses-meditationer og stilletid.

 

PRAKTISK

CONCUSSION HEALING RETREAT

Onsdag den 9/9 til søndag den 13/9

5 dage inkl. undervisning, overnatning i eneværelse og helpension. Ialt 5900 kr.

Færgebillet er ikke inkluderet i prisen, så du arrangerer selv din rejse. Færgen sejler til Samsø fra Kalundborg på Sjælland eller fra Hou syd for Aarhus. Inspiratoriet ligger midt på Samsø ved landsbyen Besser og naturområdet Besser rev.

Du booker din plads ved at indbetale depositum på 2000,-

Restbeløb indbetales senest 1/8 2020 Reg nr: 2124 Kto nr: 8983556621.

Der er mulighed for at dele et værelse, hvis I er to der foretrækker at bo sammen. Kontakt mig for pris.

samsøyogasal.jpg
 
samsøhave2.jpg

OPHOLD

CONCUSSION HEALING RETREAT

Vi skal bo på Inspiratoriet - den perfekte ramme for fordybelse og fokus på egne behov. Bæredygtighed og respekt for naturen er de værdier der kan mærkes helt ned i de mindste detaljer.

Forvent ikke hotel-luksus i traditionel forstand, men kvalitet, ro og nærvær.​​​

Maden laves på stedet, den er nærende, vegansk, glutenfri og primært økologisk.
I fællesskab hjælper vi til med at sætte maden frem og rydde op efter måltiderne.

Vi starter med en velkomst, meditation og frokost onsdag den 9/9 kl 12 og slutter af søndag den 13/9 kl 16.

 

Hvis du har lyst til at ankomme før kurset starter er det også en mulighed. Nyd en dag eller to i de skønne omgivelser og start retreatet med ro i hele systemet.

samsøværelse2.jpg
 

Er det tid til at fokusere på dig?

 

 

61 33 32 84

SENSING Rehab

Katrine Nørgaard

61 33 32 84