RETREAT

TENERIFE

Formålet med retreatet er at skabe et helende rum hvor både træningen og de daglige rutiner er nærende for hjerne, krop og sind.

Vi skal bo på Hacienda Cristoforo - den perfekte ramme for fordybelse og fokus på egne behov. Hvert hus er unikt og smukt bygget i pagt med naturen af lavasten og genbrugsmaterialer

CONCUSSION HEALING programmet er for dig som gerne vil drage nytte af samspillet mellem krop og hjerne i din helingsproces.

AFLYST
Jeg arbejder på et retreat i Danmark til efteråret.
Send en mail til sensingrehab@gmail.com for at komme på en venteliste

INDHOLD

CONCUSSION HEALING RETREAT

Træningen foregår formiddag og eftermiddag i et roligt tempo. Vi har god tid til at nå ind til release, elasticitet og styrke. Jeg guider dig til at finde de øvelser som virker helende på dit system. Vi træner din evne til at mærke hvad din krop beder om og du bestemmer selv hvor meget af undervisningen du vil deltage i.

 

CONCUSSION HEALING programmet er udviklet ud fra nyeste forskning i bindevæv samt min erfaring med hjernerystelse både hos mig selv og mine mange klienter. Træningen er for dig som gerne vil drage nytte af samspillet mellem krop og hjerne i din helingsproces. Træningen gradueres efter den enkeltes form.

 

NATURBADNING: Gæsteunderviser Marta Pichardo Medina er uddannet i skovbadning og vil guide os ind i en sansemæssig og meditativ oplevelse af krop og natur. 

 

Undervisningen er sat sammen af cirka 18 timers Elastic Training, 4 timers naturbadning, suppleret med hjernerystelses-meditationer og stilletid.

 

PRIS

CONCUSSION HEALING RETREAT

Prisen afhænger af dit valg af hus. Du kan se husene på haciendaens hjemmeside: http://www.haciendacristoforo.com/houses/

 

Fælleshus:

Delt dobbeltværelse 8850,-  (UDSOLGT)

Eget værelse 9350,-   (UDSOLGT)

 

Delt dobbeltværelse i eget hus 9250,- 

Eget minihus 10750,- 

Prisen er i dkr, pr person inkl. overnatning, undervisning og helpension. Flybilleten er ikke inkluderet i prisen, så du arrangerer selv din rejse. Norwegian har direkte afgange fra København som passer med retreatet, og haciendaen ligger kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

Du booker din plads ved at indbetale depositum på 3500,-

Restbeløb indbetales senest 1/2 2020 Reg nr: 2124 Kto nr: 8983556621

Der er pt 2-3 ledige pladser:

1 minihus med plads til en eller to deltagere samt en plads til en deltager som vil dele hus med en af dem som allerede er tilmeldt.

 

OPHOLD

CONCUSSION HEALING RETREAT

Vi skal bo på Hacienda Cristoforo - den perfekte ramme for fordybelse og fokus på egne behov. Hvert hus er unikt og smukt bygget i pagt med naturen af lavasten og genbrugsmaterialer.

 

Du vælger selv hvilket hus du vil bo i. Du kan se mere om husene og haciendaen på www.haciendacristoforo.com.

 

Forvent ikke hotel-luksus i traditionel forstand, men kvalitet, ro og nærvær.​​​ Der er rengøring et par gange om ugen, og mulighed for selv at hente nye håndklæder ved behov.

 

Maden leveres udefra, den er vegetarisk, mælkefri og økologisk. 
I fællesskab rydder vi selv op efter måltiderne.

Alt i alt et sted med respekt for naturen og for individet.

Du kan også vælge at bo i et hus med eget køkken og tilberede din egen mad (kontakt mig hvis du er interesseret i det, så finder jeg en pris på undervisning og ophold uden helpension).

 

Er det tid til at fokusere på dig?

 

 

61 33 32 84

SENSING Rehab

Katrine Nørgaard

61 33 32 84