top of page

FORLØB

FOR BØRN

Er både for børn der er nye med hjernerystelse (I kan starte 2 uger efter uheldet) og de børn som har længerevarende følger efter hjernerystelse. 
 

Forløbet favner både barnets behov for bevægelse i bindevævet og forældrenes behov for rådgivning om håndtering af hjernerystelse samt hjemmeøvelser som forældrene lærer at lave med barnet.
 

Vi indleder en session med en kort samtale om jeres situation og afrunder den med en dybere rådgivningssamtale om de tiltag som kan støtte helbredelsesprocessen. Elastic Movement Therapy foregår i trygge rammer, er behagelig og åbner op for en dialog med barnet. I vil opleve at også kroppen begynder at kommunikere. Vi “bypasser” så at sige hjernen og går direkte ind i kroppen - skaber ro og bevægelse så hjernen får hjælp til helingsprocessen.
 

Vi finder ind til lige præcis de bevægelser og øvelser som gavner barnets system og den ene af forældrene undervises så I er klædt på at  til at hjælpe barnet med træningen derhjemme.
 

Målet er at familien, og barnet især, opnår en bedre ejerskabsfornemmelse og dermed får nemmere ved at navigere i hverdagens belastninger.

Anker 1

ELASTIC Movement Therapy

En unik fusion af behandling, personlig træning & coaching værktøjer i ét. 

Special-designede ØVELSer

Bevægelse der genopbygger
 sammenhængen mellem krop og hjerne

FORSKNINGS-baseret tilgang

Forskning der bruges så det er relevant, kompetent og brugbart i praksis

Min

historie

Jeg fik det jeg troede var en "lille" hjernerystelse i 2008.

Det blev en livsforandrende begivenhed

Mine byggeklodser

Anker 2

Børn og hjernerystelse

Et barn med hjernerystelse ændrer adfærd, ikke fordi de er umulige, men fordi de har en lang række diffuse symptomer. Fx vil det ofte få det mindre barn til at gå tilbage i udviklingsniveau. Vores viden om symptomernes dynamik og barnets adfærd kan udnyttes til både at skabe trygge rammer for barnet og optimale helingsbetingelser for hjernen.

Jeg oplever at børnene, med lidt hjælp, har ret nem adgang til en intuitiv viden om hvad der gør dem godt - fra de kom til verden har de arbejdet med og udviklet deres hjerne gennem bevægelse. Den kropslige viden bygger jeg videre på i min tilgang til bevægelse, træning og rådgivning. 

Forældrene står ofte ret alene med ansvaret for barnets helingsproces, men uden den viden og støtte der skal til for at de kan løfte opgaven. Typisk opleves det tilfældigt hvordan barnets tilstand svinger op og ned. 

Overblik, viden og forståelse af processen er nøgleord for en bæredygtig fremgang for barnet.

- Katrine Nørgaard

Forløb for børn er en samlet pakke som indeholder:

  • 1:1 sessioner med Elastic Movement Therapy

  • Undervisning til forælderen i at hjælpe barnet med øvelser

  • Rådgivning om håndtering af hjernerystelsen

  • Træningsudstyr

 

Ialt 8 timers hjælp og det udstyr der er behov for til hjemmetræningen.

Pris 5800,-

Læs mere om 1:1 sessionerne her.

Første gang er et møde på 2 timer hvor jeg anbefaler at begge forældre deltager. De efterfølgende gange mødes vi i 1 1/2 time evt kun med den forælder som er ansvarlig for træningen. 

Ved behov deltager barnet kun i første og sidste del af mødet. Barnet kan evt hvile mens forældrene undervises og rådgives.

Vi mødes 5 gange ialt hos SALIG i Masnedøgade 20 på Østerbro. I starten et par gange om måneden og derefter en gang om måneden eller efter behov.

Min erfaring er at 5 gange er nok til at barnet opnår markant bedring og er klar til at komme videre.

Praktisk og pris

Anker 3

Har dit barn en hjernerystelse der ikke vil gå væk?

 

 

61 33 32 84

bottom of page