top of page

fre. 02. feb.

|

Aarhus

Dovenskab er roden til al sundhed

Kom liggende til ny viden om at få det godt med hjernerystelse, piskesmæld, stress og kroniske smerter

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Dovenskab er roden til al sundhed
Dovenskab er roden til al sundhed

Tid og sted

02. feb. 2024, 18.00 – 19.30

Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2 sal, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Forestil dig at få ny viden om traumer, hjernehvile, heling, afspænding og åndedræt.

Forestil dig at du får det mens du ligger afslappet og mærker effekten brede sig i din krop. Forestil dig at gå ud af døren med en mere afspændt og naturligt træt krop, end den overspændte, stressede krop du ankom med - og med mere konkret viden om dine udfordringer, som du kan bruge i din hverdag.

Forestil dig at du kan lære om at få det bedre, samtidig med at du slapper af, hviler krop og sjæl og får det en lille smule mindre dårligt, mens du lærer om selvhelbredelsens kunst.

Til foredraget kombinerer jeg afspænding med læring. Du vælger selv om du vil ligge eller sidde. Du vælger selv om du vil bruge puder og tæpper til at støtte dig med så du virkelig kan give slip i din krop - mens du lytter. Jeg taler både til din krop og til din hjerne, jeg taler med en stemme der hjælper dig til at give slip og lære nyt.

Viden om:

Traumer - hvad sker der egentlig i nervesystemet og hvad kan du selv gøre. Hjernerystelse - hvad er der egentlig galt i hjernen og hvordan skaber du selv gode helingsbetingelser for din hjerne.

Kroniske(over) belastninger - hvad gør det ved kroppen med års stress-belastning og opspænding og hvordan kommer du ud af den onde spiral af overbelastning og forværring.

Jeg har selv været der, med en langvarig hjernerystelse. Forsøget på at passe arbejde og børn og overleve i et stramt system gav mig 6-7 år af mit liv, der foregik i en osteklokke.

Du får nogle personlige beretninger om hvordan jeg var fastholdt i belastning alt for længe og hvilke veje jeg fandt ud af de kroniske overbelastninger. Jeg fortæller min egen historie uden blusel og hæver den op på et højere niveau med viden om traumer, hjerner og kroppe.

Alt sammen mens jeg taler ind til roen i dit system. Mens din krop og din hjerne får en chance for at tage en doven slapper fra hamsterhjulet og få det en lille smule mindre dårligt.

Billetter

  • Liggende foredrag

    m Katrine Nørgaard fra Hjernen i Bevægelse. Kom liggende til ny viden om at få det godt med hjernerystelse, piskesmæld, stress eller kroniske smerter.

    250,00 kr.
    +6,25 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page